EEVA HAUTA-HEIKKILÄ  Olen porilainen sisustussuunnittelija, joka arvostaa kaikkea vanhaa ja innostuu suunnattomasti kaikesta uudesta. Suunnittelijana minulle on tärkeää suunnitella asiakkaan näköisiä koteja, jotka kestävät aikaa ja joissa näkyy jo eletty elämä jossain muodossa.  Sisustamiseen ei missään nimessä kannata suhtautua liian ryppyotsaisesti, vaan pieni pilke silmäkulmassa. Silloin lopputuloksesta tulee persoonallinen ja juuri sinun näköisesi.  Olipa kyseessä sitten yksityiskoti tai julkinen tila, rakensitpa uutta tai remontoit vanhaa, autan mielelläni kaikissa sisustamiseen liittyvissä haasteissa.

EEVA HAUTA-HEIKKILÄ

Olen porilainen sisustussuunnittelija, joka arvostaa kaikkea vanhaa ja innostuu suunnattomasti kaikesta uudesta. Suunnittelijana minulle on tärkeää suunnitella asiakkaan näköisiä koteja, jotka kestävät aikaa ja joissa näkyy jo eletty elämä jossain muodossa.

Sisustamiseen ei missään nimessä kannata suhtautua liian ryppyotsaisesti, vaan pieni pilke silmäkulmassa. Silloin lopputuloksesta tulee persoonallinen ja juuri sinun näköisesi.

Olipa kyseessä sitten yksityiskoti tai julkinen tila, rakensitpa uutta tai remontoit vanhaa, autan mielelläni kaikissa sisustamiseen liittyvissä haasteissa.